Szentendre albérlet

Hozzászólás

Szentendre Info
Szentendre házak és jégzajlás

Szentendrei albérletet keresel? Szívesen feladnád a fővárosi nyüzsgést Szentendre hangulatos, macskaköves utcáiért? Keress kiadó lakást vagy házat Szentendrén!

Ha nem akarsz teljesen szakítani Budapesttel, mert oda köt a munkád, családod, barátaid, de szívesen megszabadulnál a zajtól, szmogtól, tömegtől, Szentendre jó választás lehet, ugyanis ez a csendes, barátságos település Budapestről mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető.

Miért éppen Szentendre?

Ha az ember albérletet keres, ezernyi szempont van, amit figyelembe kell vennie. De miért éppen Szentendrét válaszd albérlet keresése és lakás céljából?

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben található kb. 25 ezer fős lakosságú település. Művészetével, kultúrájával, hangulatos kis utcáival magával ragadja a látogatót.

Hangulatos szentendrei házak eladó felirattal

Ki ne szeretne Szentendrén lakni?

Szentendre megközelíthetősége

Egy albérlet kiválasztásakor nagyon fontos a közlekedés, a megközelíthetőség. Szentendre Budapestről Újpest Városkaputól busszal, autóval 20-30 perc alatt, hévvel pedig 40 perc alatt megközelíthető. Ráadásul a hév negyedóránként indul a Batthyányi térről, így nem is kell sokat várnunk, ha lekésünk egyet, szemben a vonatokkal, amelyek más főváros környéki településekre indulnak és félóránként, óránként járnak.

Szabadidős programok Szentendrén

Jó elhelyezkedésén kívül Szentendrének számos előnye van. A város melletti Szentendrei-sziget kitűnő kirándulóhely. Lovagolhatunk Szigetmonostoron, nyáron strandolhatunk Horányban, kenuzhatunk a Dunán, sok a látnivaló, csakúgy, mint Szentendre belvárosában.

Tavasztól-őszig Szentendre éttermei, kávézói tele vannak látogatókkal, sokan sétálnak a Duna-parton, látogatják a múzeumokat, de a külváros, a zöldövezet nyugodt és csendes, falusias jellegű.

Szentendre Fő tér kávézók

Kávézók a szentendrei Fő téren

A városon belül busszal, autóval vagy gyalogosan közlekedhetünk. A Főtér és a Dumtsa Jenő utca, Szentendre központja, könnyen megközelíthető, ha sétálnánk egyet a városban, vagy beülnénk valahova enni.

Ha pedig valami olyasmire vágynánk, amire nincs lehetőség Szentendrén, akkor sem kell csüggedni, hiszen Budapest több módon, gyorsan megközelíthető. Ne felejtsük el, hogy Szentendrén mozi is működik, a P’art, amely lépést tart a fővárosi mozik műsorkínálatával!

Albérlet Szentendrén

A lakások bérleti díja (albérlet árak) természetesen Szentendre belvárosban a legmagasabb, főleg ha a kilátás a Dunára vagy Szentendre történelmi óvárosára néz.

De találhatunk olcsóbb kiadó lakásokat Szentendrén a belvárostól nyugatra, a Püspökmajori-lakótelepen, vagy a Vasvári-lakótelepen.

A város északi részén, a Skanzenhez közel, a Pismány-hegyen, amely Szentendre Rózsadombjának nevezhető, luxus családi házak, kastélyok bérelhetők és vásárolhatók panorámával a hegyekre vagy a városra.

Hol keressünk kiadó lakást Szentendrén?

A Szentendre.info oldalon található apróhirdetések közt találhatunk kiadó, eladó lakásokat kínáló és kereső hirdetéseket is.

További budapesti és vidéki kiadó lakások találhatók többek között a Lakáscentrum oldalán.

Képek: Tibor (flickr), Bánfalvy Zoltán, Hans Pöldoja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük