Szentendrei autómentés, autószállítás

Hozzászólás

Szentendre Info
Szentendre autómentés

Bárkivel megeshet, hogy autója felmondja szolgálatot, vagy rajta kívül álló okból nem képes tovább haladni. Az ilyen eset mindig kényelmetlen pillanatokat okozhat mindenki számára, ezért legszívesebben a gyors és hatékony és pénztárcabarát megoldásokat preferáljuk.

Amennyiben Önnek is autómentésre, vagy autószállításra van szüksége, ráadásul Szentendre közelében, akkor van egy jó hírünk. A hatékony szentendrei autómentés, autószállítás immáron az Ön számára is elérhető.

Autómentés Szentendre

Szentendrén robbant le, de Ön szeretne gyorsan hazajutni, vagy épp sürgős dolga van és haladna tovább? A Csupi Autómentő kisegíti a bajból, mindezt ráadásul hatékonyan az Ön igényeihez igazodva.

Sőt mi több, egyéb műszaki probléma esetén is állnak szolgálatára, mint kerékcsere, félretankolás, bebikázás, vagy árokba csúszás esetén.

Non-stop autómentés Szentendre

Azonnali segítség esetén hívja a +36 80 62 62 777-es telefonszámot és a szakmailag felkészült autómentő 5 percen belül el is indul, hogy kisegítse Önt a bajban.

Ahhoz, hogy a legjobb segítséget nyújthassák azonban érdemes az alábbi néhány kérdésre felkészülnie, hogy a kollégák tisztában legyenek a kialakult helyzettel.

Bejelentéshez szükséges információk

  • Mi történt?
  • Hol történt?
  • Autó típusa, gyártmánya
  • Váltó típusa (kézi, automata)
  • Üresben van az autó, vagy abba tehető?
  • Hozzáférhető a jármű?
  • Hová szállítsák?
  • Tulajdonosi papírok, dokumentumok rendelkezésre állnak?

Autószállítás Szentendre környékén

Az autómentésen túl, egyszerű autószállításban is állnak rendelkezésére és járművét precízen, megbízhatóan, a legnagyobb körültekintéssel elszállítják a megadott szállítási címre.

Tapasztalt autómentés, autószállítás Szentendrén

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatával a Csupi Autómentő biztosan ki tudja segíteni a bajból, hiszen a legkülönbözőbb helyzetekkel és mindenfajta típusú autóval volt már dolguk az évek során.

Hívja tehát bátran egész nap, a hét bármely napján, akár még ünnepnapokon is!

Autómentés Szentendrén non-stop egész nap, hétvégén és ünnepnapokon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük