Szentendre ékszerbolt

2 hozzászólás

Szentendre Info
Szentendre ékszerbolt

Mióta világ a világ, az emberek hordanak ékszereket, nincs ez másként manapság sem. Mindegy, hogy arany ékszer vagy esetleg bizsu, a lényeg, hogy legyen és mindenki megtalálja a saját személyiségéhez illőt. Ezért bátran ki merem jelenteni, hogy egy város sem teljes ékszerboltok nélkül. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak Szentendrén. Szentendre ékszerbolt.

Elaenté Art

Az Elaenté Art több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező ékszerbolt Szentendrén, 1999 óta segítenek megtervezni és kivitelezni a megrendelők által kitalált és megálmodott ékszereket.

Az ékszerboltban főleg egyedi tervezésű, kézzel készített ékszereket vásárolhatunk. Ezen felül ékszerek javítását is bátran rájuk bízhatjuk és fülbelövést is vállalnak.

Kapcsolat:

Vasúti villasor 5, Szentendre, Közép-Magyarország, Magyarország

Barpan Ékszerház

Az arany és ezüst ékszereken túl a Barpan Ékszerházban különleges porcelán ékszereket is találhatunk. Illetve különböző színű tespiht, ami tulajdonképpen a muszlim imafüzér, de manapság divatékszerként is népszerű.

Tespih
Tespih, a muszlim imafüzés

Kapcsolat:

Szentendre, Közép-Magyarország, Magyarország

Oringo Ékszerműhely

Az Oringo Ékszerműhely alapítója és tulajdonosa Juhász János ötvösmester. Ő az, aki ékszereivel, személyiségével és szolgáltatásaival élettel telivé teszi a helyet. Ez nemcsak egy egyszerű ékszerbolt. A megszokott szolgáltatások (ékszerkészítés, ékszerjavítás, méretre igazítás, felvásárlás, bizományi értékesítés) mellett az Oringo Ékszerműhelyben közösen készíthetitek el karikagyűrűiteket.

Kapcsolat:

Kossuth Lajos u. 6. Szentendre, Pest, Magyarország

Szelence üvegékszer

A Szelence üvegékszernél minden ékszer egyedi és kézzel készített. Az ékszerek rengetegféle alapanyag felhasználásával készülnek: üvegből, gyöngyből, bőrből, nemezből, drótból stb. Az üvegékszerek fusing technikával készülnek, ezek kemencében 700-800 fokon olvasztottak majd formáltak.

Kapcsolat:

  • Telefon: +36 30 556 0368
  • E-mail: –
  • Weboldal: Szelence-uvegekszer
  • Cím: 2000 Szentendre Kucsera Ferenc utca 2.

Kucsera Ferenc utca 2, Szentendre, Közép-Magyarország, Magyarország

Arany ékszer webáruház

Ha szentendrei vagy ugyan, de nem szeretnél kimozdulni a négy fal közül, akkor számodra tökéletes választás az online ékszer rendelés. AZ Ékszershop.hu arany ékszer webáruház az ország egész területére vállalja a náluk megrendelt ékszerek szállítását.

Kapcsolat:

Ékszer webáruház

Bizsu webáruház

Ha inkább a bizsu ékszerek szerelmese vagy, netán ajándékba szeretnél bizsut rendelni, akkor a Violetbizsu webáruház virtuális polcain biztosan megtalálod a neked megfelelő ékszert. Legyen az bizsu nyaklánc, rojtos fülbevaló, vagy akár divatszemüveg, itt jókora választék vár mindenféle bizsu ékszer területen.

Kapcsolat:

2 comments

  1. Secgin Ali

    Barpan Ékszerházban lehet kapni kézzel festett ZEMA Porcelán ékszereket, modern borostyán és gránát köves éksereket.
    Üzletben láttunk különleges ezüst ékzereket , illetve sok féle kézmúves ékszert is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük